Izvor: Blic, 26.Feb.2020, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAĆA MAKROI NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI Mihailo i Dušan razotkriveni kada su "njihove devojke" počele da pričaju kako ih tretiraju i KOLIKO IH PLAĆAJU

Pripremno ročište pred početak suđenja Beograđaninu Mihailu Maksimoviću održaće se danas u Višem sudu u Beogradu. Maksimoviću je u februaru potvrđena optužnica kojom se tereti za trgovinu ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije. Istom optužnicom obuhvaćen je i njegov brat Dušan Milenković, kome se na teret stavlja posredovanje u porostituciji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA MAKROA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI! Braća Mihailo i Dušan razotkriveni kada su počele da pričaju "njihove devojke"!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020

Pripremno ročište pred početak suđenja Beograđaninu Mihailu Maksimoviću održaće se danas u Višem sudu u Beogradu...Maksimoviću je u februaru potvrđena optužnica kojom se tereti za trgovinu ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije...Istom optužnicom obuhvaćen je i njegov brat Dušan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Braća makroi optuženi zbog ELITNE PROSTITUCIJE u aprilu pred sudom

Izvor: Blic, 26.Feb.2020

Viši sud u Beogradu zakazao je za 8. april početak suđenja Mihailu Maksimoviću i Dušanu Milenkoviću povodom optužbi za podvođenje devojaka i posredovanje u takozvanoj elitnoj prostituciji, pošto je danas održano pripremno ročište u ovom procesu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.