Izvor: Blic, 12.Jan.2024, 12:14

BOGATAŠICA POKLANJA NOVAC Nasledila milione od bake pa pobesnela zbog ovoga: Pitala sam što žive u malim stanovima, a ne u VILAMA SA DVORIŠTEM kao ja!

Mlada austrijsko-nemačka aktivistkinja Marlen Engelhorn ima 32 godine i živi u Beču, a od svoje bake Trodl Engelhorn-Vekijato nasledila je 25 miliona evra. Pažnju medija privukla je nakon što je u jednom intervjuu izjavila da je spremna da donira 90 odsto svog bogatstva i da se zalaže za porez na bogatstvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nasledila 25 miliona evra i želi da ih pokloni: "Nepravedno je da imam nešto što nisam zaradila"

Izvor: B92, 12.Jan.2024

Mlada Austrijanka Marlen Engelhorn je postala poznata van granica svoje zemlje nakon što je nasledila veliko bogatstvo...Marlen Engelhorn je od svoje bake nasledila 25 miliona evra, a pažnju je privukla nakon jednog intervjua u kome je rekla kako je spremna da donira 90 odsto svog bogatstva i da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.