Izvor: Blic, 11.Mar.2023, 15:01

"BLIC" SAZNAJE Uhapšene ubice iz Rušnja koje su upucale Eskobara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd uhapsili su osumnjičene za ubistvo Ranka Radoševića Eskobara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšene ubice muškarca na pumpi u Rušnju

Izvor: B92, 11.Mar.2023

Akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, uhapšeni su osumnjičeni za ubistvo R. R. na pumpi u Rušnju...Policija je uhapsila S.Z. (1995) i L.V. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, saopšteno je danas iz MUP-a...Oni...

Nastavak na B92...

UHAPŠENA I MALOLETNICA! Otkrivamo ko je ubio Eskobara: Dva mladića direktni izvršioci, tinejdžreka pomagala

Izvor: Blic, 11.Mar.2023

Stefan Z. (28) i Luka V. (26) uhapšeni su efikasnom akcijom policije po nalogu Višeg javnog tužilašta u Beogradu, zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića Eskobara, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.