Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 20:40

"BLIC SAZNAJE" Smenjen upravnik zatvora u Padinskoj Skeli, zbog sumnjive smrti zatvorenika oglasila se Uprava

Nakon što je zatvorenik S. B. star oko 70 godina preminuo u zatvoru u Padinskoj Skeli od, kako se sumnja, posledica silovanja drškom od metle, smenjen je upravnik tog kazamata, saznaje “Blic”. Povodom ove smrti oglasila se Uprava za izvršenje krivičnih sankcija saopštenjem u kojem navode da je pokrenut disciplinski postupak protiv sedam službenika zatvora u Padinskoj skeli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U zatvoru u P. Skeli pokrenuti disciplinski postupci u vezi sa smrću zatvorenika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija saopštila je večeras da je pokrenula disciplinske postupke protiv sedam službenika u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu, u Padinskoj Skeli, zbog sumnje da su počinili težu povredu radne dužnosti prema Zakonu o državnim službenicima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zbog smrti zatvorenika pokrenuti disciplinski postupci u zatvoru u Padinskoj Skeli

Izvor: Danas, 19.Mar.2024

Protiv sedam službenika Kazneno-popravnog zavoda u Padinskoj Skeli je pokrenut disciplinski postupak jer nisu prijavili incident posle kojeg je jedan zatvorenik preminuo od nanetih povreda. Incident se dogodio pre više od mesec dana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.