Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 13:11

"BLIC" SAZNAJE Ovo su najnovije odluke Vlade posle tragedije u školi na Vračaru

Kako "Blic" saznaje, Vlada Republike Srbije iznela je zaključke nakon sednice, u kojima se predlaže i Moratorijum na izdavanje dozvola za držanje i nošenje kratkog vatrenog oružja, nakon jučerašnjeg masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije odlučila

Izvor: B92, 04.Maj.2023

Beograd -- Vlada Republike Srbije iznela zaključke nakon današnje sednice, u kojima se predlaže nekoliko izmena zakona, nakon jučerašnjeg masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar"..Kako saznaje Blic, između ostalog predlaže se i moratorijum na izdavanje dozvola za držanje i nošenje kratkog vatrenog...

Nastavak na B92...

"BLIC" SAZNAJE Ovo su najnovije odluke Vlade posle tragedije u školi na Vračaru

Izvor: Blic, 04.Maj.2023

Kako "Blic" saznaje, Vlada Republike Srbije iznela je niz mera nakon sednice, u kojima se, između ostalog, predlaže i Moratorijum na izdavanje dozvola za držanje i nošenje kratkog vatrenog oružja, nakon jučerašnjeg masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Nastavak na Blic...

Vlada donela nove odluke, među njima i predlog moratorijuma na izdavanje dozvola za kratko vatreno oružje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2023

Vlada Srbije donela je najnovije odluke posle jučerašnje tragedije u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, potvrđeno je danas Tanjugu u Vladi Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pročitajte zaključke Vlada Srbije donesene nakon masakra u školi

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

Vlada Srbije iznijela je zaključke nakon današnje sjednice, u kojima se predlaže i Moratorijum na izdavanje dozvola za držanje i nošenje kratkog vatrenog oružja nakon jučerašnjeg masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.