Izvor: Blic, 15.Dec.2023, 13:32

BLIC SAZNAJE Ministarstvo prosvete preporučilo školama da ne organizuju novogodišnje proslave

Ministarstvo prosvete preporučilo je danas svim obrazovno-vaspitnim ustanovama da ne organizuju proslave povodom novogodišnjih praznika, saznaje "Blic". Ta preporuka je, kako je objašnjeno, došla imajući u vidu nevine žrtve velikih tragedija koje su potresle čitavu zemlju, a koje su se dogodile 3. i 4. maja ove godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Školama stigao dopis; Nema priredbi

Izvor: B92, 15.Dec.2023

Ministarstvo prosvete preporučilo je danas svim obrazovno-vaspitnim ustanovama da ne organizuju proslave povodom novogodišnjih praznika, saznaje "Blic"...Ta preporuka je, kako je objašnjeno, došla imajući u vidu nevine žrtve velikih tragedija koje su potresle čitavu zemlju, a koje su se dogodile...

Nastavak na B92...

Đukić Dejanović preporučila školama da ne organizuju novogodišnje proslave, zbog majskih ubistava PolitikaVestiSrbija Autori : ANP Emitovao : MIK Update : 15.12 13:44 Emitovan : 15.12 13:45 BEOGRAD, 15. decembra 2023. (Beta) - Ministarstvo prosve

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2023

Ministarstvo prosvete preporučilo je danas svim obrazovno-vaspitnim ustanovama da ne organizuju proslave povodom novogodišnjih praznika, imajući u vidu nevine žrtve dva masovna ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i u okolini Mladenovca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.