Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 11:52

"BLIC" SAZNAJE Direktorka vrtića u Odžacima PODNELA OSTAVKU zbog zaposlenog koji je POLNO UZNEMIRAVAO decu

Direktorka Predškolske ustanove "Poletarac" iz Odžaka Jelena Selak danas je podnela ostavku, nezvanično saznaje "Blic". Selak je podnela ostavku nakon skandala koji je potresao ovu malu opštinu, ali i čitavu Srbiju kada se saznalo da je pedagoški asistent polno uznemiravao veliki broj dece koja pohađaju odžački vrtić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktorka vrtića iz Odžaka posle incidenta podnela ostavku: Podneto 30 prijava

Izvor: B92, 15.Maj.2023

Direktorka Predškolske ustanove "Poletarac" iz Odžaka Jelena Selak danas je podnela ostavku, nezvanično saznaje "Blic"...Selak je podnela ostavku nakon skandala koji je potresao ovu malu opštinu, ali i čitavu Srbiju kada se saznalo da je pedagoški asistent polno uznemiravao veliki broj dece koja...

Nastavak na B92...

Direktorka vrtića u Odžacima podnela ostavku! Navodni vaspitač zlostavljao decu, slikao ih i govorio da je to “njihova tajna”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Maj.2023

ODŽACI – Direktorka Predškolske ustanove “Poletarac” iz Odžaka Jelena Selak danas je podnela ostavku. Kako Blic nezvanično saznaje, Selak je podnela ostavku nakon skandala koji je potresao ovu malu opštinu, ali i čitavu Srbiju, kada se saznalo da je pedagoški asistent polno uznemiravao veliki...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.