Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 07:00

"BLIC" OTKRIVA "Tatin sin", Uroš Panić PRETIO POLICAJCIMA, a evo kako je čak dva puta zbog svog bahatog ponašanja IZBEGAO KAZNU

Protiv Uroša Panića, za kojim policija intenzivno traga zbog posredovanja u prostituciji, u Prekršajnom sudu u Beogradu dva puta su se vodili postupci zbog "vređanja službenog lica u vršenju službene dužnosti". Oba puta su to bili policajci kojima je Panić pretio da će im "skinuti uniformu" i kako "Blic" nezvanično saznaje, oba postupka su zastarela i Panić nikada za to nije odgovarao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAKO JE NAPRAVIO ŠEMU ZA IZBEGAVANJE KAZNI Uroš Panić se bahatio u kolima SA NEPUNIH 16 GODINA: "Blic" otkriva šta piše u dosijeu "tatinog sina"

Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 06:45

Uroš Panić, koji je poznat po divljačkoj vožnji i hvalisanju sa skupocenim automobilima, a koji se sumnjiči da je podvodio žene sa bratom i prijateljima, policiji je poznat po brojnim prekršajima. Protiv njega su bila pokrenuta tri prekršajna postupka dok je bio maloletan, a kako "Blic" saznaje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.