Izvor: Blic, 16.Sep.2023, 13:48

BIZARAN SNIMAK IZ BOSNE Uzela pendrek, uletela u kafanu i počela da mlati MUŽA I LJUBAVNICU: "Majku ti j***m! Šta hoćeš k**vo od mog čoveka"

Na društvenim mrežama se pojavio bizaran snimak u kojem je navodno žena iz Bosne policijskim pendrekom pretukla muža i njegovu ljubavnicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOSANKA PRETUKLA MUŽA I LJUBAVNICU: Pogledajte snimak obračuna, uzela pendrek, a onda uletela u restoran i počela da mlati VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 16.Sep.2023

Žena ih Bihaća pretukla je pendrekom supruga i njegovu navodnu ljubavnicu kad ih je zatekla u jednom lokalnom restoranu. Na snimku incidenta vidi se starija žena koja uleće u restoran sa palicom. – Majku ti j*bem! Šta hoćeš k*rvo od mog čoveka – viče dok napada ženu u haljini koju...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.