Izvor: Blic, 20.Avg.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARAN INCIDENT NA HRVATSKOM PRIMORJU Zbog zaboravljene ručne kočnice automobil krenuo da pada u vodu, ali ga je u tome sprečio TRAKTOR (FOTO)

Neobičan incident dogodio se danas u Starigrad Paklenici u Hrvatskoj i to na samom prilazu moru kada je automobil Poljaka ostavljen na parkingu otklizao prema rampi za spuštanje brodova, a veću štetu sprečio je, ni manje ni više, nego traktor.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BIZARAN INCIDENT NA HRVATSKOM PRIMORJU! Automobil krenuo da pada u vodu, u tome ga sprečio TRAKTOR (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019

Srećom, u sudaru nije bilo povređenih...Neobičan incident dogodio se danas u Starigrad Paklenici u Hrvatskoj i to na samom prilazu moru kada je automobil Poljaka ostavljen na parkingu otklizao prema rampi za spuštanje brodova, a veću štetu sprečio je, ni manje ni više, nego traktor...Naime, traktor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.