Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 01:59

BIVŠI RADNIK BOINGA PRONAĐEN MRTAV Njegova smrt za mnoge je sumnjiva: Izneo je OPTUŽBE na račun kompanije, a onda je otkriveno njegovo TELO

Bivši zaposleni u Boingu, poznat po izazivanju zabrinutost u vezi sa standardima proizvodnje u toj kompanije, pronađen je mrtav u Sjedinjenim Američikim Državama. Džon Barnet je radio za Boing 32 godine, sve do svog penzionisanja 2017. godine. U danima pre svoje smrti, on je svedočio u tužbi protiv kompanije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši uzbunjivač i radnik kompanije Boing pronađen mrtav: Ukazao na brojne opasne propuste

Izvor: Radio 021, 12.Mar.2024

Bivši uzbunjivač i radnik kompanije Boing Džon Barnet pronađen je mrtav u SAD.

Nastavak na Radio 021...

Uzbunjivač, bivši radnik Boinga, pronađen mrtav: Ukazivao na greške pa tužio kompaniju

Izvor: Danas, 12.Mar.2024

Bivši zaposleni u Boingu, poznat po izazivanju zabrinutosti u vezi sa standardima proizvodnje u toj kompaniji, pronađen je mrtav u Sjedinjenim Američkim Državama, piše BBC.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.