Izvor: Blic, 02.Dec.2023, 08:31

BILA SA DVOJICOM FUDBALERA, PEVAČEM, ZAVRŠILA SA KRIMINALCEM Ovo je fatalna misica Dragana koja je SVEDOČILA UBISTVU SVOG DEČKA ŠKALJARCA

Goran Vlaović (38), visokopozicionirani pripadnik škaljarskog klana ubijen je 25. avgusta prošle godine ispred noćnog kluba na ostrvu Pag u Hrvatskoj, naočigled nekadašnje misice Dragane Banić koja je bila sa njim na odmoru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FATALNA MISICA SVEDOČILA UBISTVU SVOG DEČKA ŠKALJARCA: Bila sa pevačem, dvojicom fudbalera pa završila sa KRIMINALCEM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023

Proslavila se u rijalitiju, pa intrigirala ljubavnim vezama..Goran Vlaović (38), visokopozicionirani pripadnik škaljarskog klana ubijen je 25. avgusta prošle godine ispred noćnog kluba na ostrvu Pag u Hrvatskoj, naočigled nekadašnje misice Dragane Banić koja je bila sa njim na odmoru...Dragana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.