Izvor: Blic, 05.Feb.2024, 18:17

"BILA JE ZDRAVA NAKON ROĐENJA" Majka preminule bebe iz Niša još nije dobila nalaz obducenata: "Čekali smo je osam godina, bila je naše prvo dete"

„Čekali smo tu bebu osam godina, ovo je nama prva beba. Bila je kod mene dan i po nakon rođenja i sve je bilo u redu. Dete je bilo živo, zdravo. Mislim da neko treba da odgovara zbog toga što se desilo. “ Ovim rečima počinje bolnu ispovest za "Blic" Marija Perić iz Niša, čija je beba preminula nakon rođenja od teške infekcije pluća, nakon što se zagrcnula prilikom dohrane. Prema nezvaničnim informacijama obdukcija preminule bebe je urađena na Institutu za patologiju UKC Niš, ali porodica još uvek nije dobila rezultat. Marija kaže da obdukcioni zapisnik još uvek nisu dobili i da očekuju da im stigne kroz osam, devet dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.