Izvor: Blic, 26.Okt.2023, 21:24

"BILA JE MODRA U LICU, NIJE DAVALA ZNAKOVE ŽIVOTA" Jezivo svedočanstvo komšija sa suđenja nasilniku koji je pokušao da udavi bivšu suprugu

“Bila je modra u licu, nepomično je ležala. Podigao sam joj ruku koja je pala. Nije davala znakove života. Jedva sam uspeo da presečem plastičnu vezicu koja joj je bila stegnuta oko vrata. Nije disala, stisnuo sam joj dva tri puta grudni koš, ispljunula je krv i tek tad počela da diše“. Ovim rečima Saša Ranđelović iz Niša opisao je dramatične trenutke spasavanja života komšinici Sandri Tanić (32) koju je 12. novembra prošle godine u ulazu zgrade pokušao da udavi bivši suprug Dalibor Stevanović (36) iz Niša stežući joj vrat plastičnim vezicama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.