Izvor: Blic, 27.Apr.2023, 20:00

"BILA JE KOST I KOŽA, ODEĆA JE SPADALA SA NJE" Otkrivamo potresne detalje optužnice protiv oca iz pakla koji je ćerku (8) držao zatočenu godinama

- Bila je kost i koža, odeća je spadala sa nje - ovim rečima Ivana L. opisuje potresnu scenu kada je ugledala devojčicu (8) koju je Uroš Pašajlić (38) godinama držao zatočenu u stanu. On je optužen zbog jezivog nasilja nad devojčicom, koju je u stanu krio u neljudskim uslovima i izgladnelu, kao i zbog toga što je tukao svoju partnerku Ivanu. Nakon što ga je ona prijavila za nasilje, otkriven je i stravičan slučaj devojčice, a "Blic" otkriva detalje optužnice protiv oca iz pakla, ali i šta je Ivana ispričala o devojčici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.