Izvor: Blic, 07.Maj.2021, 21:35

BELIVUKU "VOJNICI" OTKAZUJU POSLUŠNOST Počeli da mu okreću leđa i otkrivaju sve o zlodelima klana, policiji se javljaju svedoci i oštećeni, DOKAZI SE GOMILAJU

Pripadnici kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković poznatiji kao Zver, počeli su da okreću leđa svojim vođama i da otkrivaju zlodela koja su počinili. Upravo zahvaljujući pripadnicima klana koji su odlučili da progovore, uprkos pretnjama koje su dobijali od Belivuka i Miljkovića, otkrivena je tajna prostorija u kući strave u Ritopeku!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELJI NEVOLJI PAJTOSI OKREĆU LEĐA: Belivukovi vojnici otkazuju poslućnost vođi i otkrivaju zlodela klana!

Izvor: Kurir, 07.Maj.2021

Pripadnici kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković poznatiji kao Zver, počeli su da okreću leđa svojim vođama i da otkrivaju zlodela koja su počinili.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.