Izvor: Blic, 24.Jul.2023, 16:52

"BEBI STALO SRCE JER JE TRPELA STAHOVITE BOLOVE" Detalji smrti osmomesečne devojčice u Valjevu: "Dovedena je u bolnicu u besvesnom stanju"

Lekari u Urgentnom centru su dali sve od sebe da spasu život osmomesečnoj bebi, koja je preminula u Valjevu pošto je zadobila opekotine tokom kupanja, ali nažalost nisu uspeli. Kako nezvanično saznajemo u Urgentnom centru u Valjevu, dete je preminulo pošto joj je stalo srce jer nije moglo da izdrži strahovite bolove koje je trpela.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STALO JOJ SRCE ZBOG STRAHOVITIH BOLOVA: Detalji tragedije u Valjevu, beba zadobila teške opekotine

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023

U slučaj se uključio i Centar za socijalni rad...Beba iz Valjeva je najverovatnije preminula tako što je brat u momentu odsustva majke iz kupatila, na slavini u kadi pustio vrelu vodu dok se u njoj nalazila njegova osmomesečna sestra...Lekari u Urgentnom centru su dali sve od sebe da spasu život...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.