Izvor: Blic, 19.Avg.2023, 21:23

"BEBA JE DOBRO, SREĐUJU SE PAPIRI" Teča brutalno ubijene Nizame o krvavom danu kada je ubica došao na vrata: "To se ne može zaboraviti nikad"

Prošlo je sedam dana desila se tragedija koja je BiH zavila u crno. Nizamu Hećimović brutalno je pretukao pa ubio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović u Gradačcu i to pred očima njihove ćerke od devet meseci. Njeno ubistvo je prenosio uživo na Instagramu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"OBRATIĆE SE KAD DOĐE VREME, MNOGO TOGA JE LAŽ" Nizamina rođaka otkrila u kom su stanju njeni roditelji koji se nisu oglašavali: Iz kuće gledaju u njen grob

Izvor: Blic, 20.Avg.2023, 13:53

Od masakra koji je počinio Nermin Sulejmanović u Gradačcu, prošlo je devet dana, a rodbina i prijatelji troje ubijenih, i dalje ne mogu da dođu sebi. Najgore je svakako porodici tragično ubijene Nizame Hećimović, koja je sahranjena u ponedeljak, svega nekoliko koraka od porodične kuće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.