Izvor: Blic, 16.Maj.2023, 20:15

BAJDEN I MAKARTI DANAS U BELOJ KUĆI Razgovaraće o dogovoru da se podigne limit federalnog duga

Predsednik SAD Džo Bajden i vođa republikanaca u Kongresu Kevin Makarti razgovaraće danas u Beloj kući kako bi se postigao napredak o dogovoru da se podigne limit federalnog duga od 31,4 biliona i dolara i da se izbegne ekonomski krah. Dvojica lidera imaju malo vremena da postignu dogovor, navodi Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bajden i republikanci nadaju se dogovoru o podizanju granice zaduživanja

Izvor: VOA, 16.Maj.2023

Američki predsjednik Džo Bajden, predsjedavajući Predstavničkog doma Kevin Mekarti i drugi najviši zvaničnici Kongresa sastali su se u utorak u Bijeloj kući u novom nastojanju da postignu dogovor o podizanju limita zaduživanja Sjedinjenih Država, kako bi vlada mogla više pozajmljivati i tako...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.