Izvor: Blic, 08.Dec.2023, 16:56

"BACIO ME JE NA KREVET I SEO NA NOGE" Žrtva učitelja jahanja optuženom za silovanja opisala pakao kroz koji je prošla: "Od straha sam se sklupčala na klupi..."

U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Milošu Đukiću, instruktoru jahanja zbog optužbi da je silovao i seksualno zlostavljao svoje učenice. Na današnjem suđenju svedočile su žrtve koje su do detalja opisale pakao kroz koji su prolazile u školi jahanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"GOVORILA SAM MU DA NE RADI TO" Druga žrtva instruktora jahanja opisala strašne scene: "Pokušao je da me siluje, zaustavilo ga je kucanje na vratima"

Izvor: Blic, 09.Dec.2023, 13:26

U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljano suđenje Milošu Đukiću, instruktoru jahanja. Polaznice njegove škole optužile su ga za silovanje i seksualno zlostavljanje. Druga oštećena devojka A. V. koja je danas svedočila izjavila je da je Miloš Đukić bio porodični prijatelj njenih roditelja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.