Izvor: Blic, 29.Apr.2023, 18:56

BIZARNA ISPOVEST Ana i Danijel su brat i sestra, imaju dvoje dece, a sada su se odlučili da stupe u brak: "MI NIKOME NISMO UČINILI ZLO"

Pošto ju je otac napustio kada je bila dete, Ana je uvek znala da ima izgubljenog brata kojeg nije poznavala. Ono što nikada nije mogla da zamisli ni u najgorim košmarima, jeste da joj brat na kraju postati emotivni partner i otac njeno dvoje dece. Naravno, po svim prirodnim zakonima, zabranjeno joj je da se uda za njega.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana i Danijel su brat i sestra, imaju dvoje dece i žele da se uzmu: „Hteli smo da održimo bratski odnos, ali nismo to tako osećali“

Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2023

Pošto ju je otac napustio kada je bila dete, Ana je uvek znala da ima izgubljenog brata kojeg nije poznavala. Ono što nikada nije mogla da zamisli ni u najgorim košmarima, jeste da joj brat na kraju postati emotivni partner i otac njeno dvoje dece. Naravno, zabranjeno joj je da se uda za njega.. Mama...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.