Izvor: Blic, 14.Apr.2024, 15:33

Ana Brnabić: Đilasova ekipa nepogrešivo koristi priliku da napada državu kad joj je teško

Predsednica parlamenta Ana Brnabić reagovala je na izjavu Borka Stefanovića, zamenika predsednika Stranke slobode i pravde, da "Aleksandar Vučić nastavlja verbalni rat protiv celog sveta u nadi da će sačuvati vlast" rekavši kako "Đilasova ekipa nepogrešivo koristi priliku da napada državu kad joj je teško".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brnabić: Kada priča o čuvanju vlasti, Stefanović polazi od sebe

Izvor: Danas, 14.Apr.2024

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ocenila je danas -komentarišući izjavu zamenika predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borka Stefanovića da predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi verbalni rat protiv sveta u nadi da će sačuvati vlast - da Stefanović u takvim situacijama "kreće...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.