Izvor: Blic, 30.Jan.2023, 21:37

Ambasada SAD u Prištini: "Kabineti Kurtija i Osmani potvrdili učešće u raspravi o ZSO"

Ambasada SAD u Prištini saopštila je večeras da su iz kancelarija premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija i predsednice Vjose Osmani potvrdili učešće u diskusiji o formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO), koja je na inicijativu ambasadora SAD u Prištini Džefrija Hovenijera, zakazana za sutra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko sve ide na sastanak o formiranju ZSO kod Hovenijera i koja su pravila razgovora?

Izvor: Danas, 31.Jan.2023, 11:03

Na današnji okrugli u organizaciji ambsadora Sjedinjenih Američkih Država u Prištini Džefa Hovenijera predstavnike će, koliko je za sada poznato, kabinet kosovske predsednice Vjose Osmani, a svoje predstavnike će imati i kabinet premijera Kurtija, kao i Vlada Kosova, Građanska inicijativa „Srpski...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.