Izvor: Blic, 09.Feb.2021, 00:54

Aleks se UBIO misleći da je izgubio 750.000 dolara rizičnom opkladom, dan kasnije stigla je poruka da je u pitanju GREŠKA i da ne duguje ništa (VIDEO)

Aleks Kerns (20) ubio se u junu prošle godine misleći da je izgubio skoro 750.000 USD rizičnom opkladom na Robinhudu, aplikaciju za trgovanje akcijama u kojoj je počeo da trguje kao tinejdžer.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAMOUBISTVO IZ BIZARNOG RAZLOGA: Zbog greške aplikacije, mladić (20) mislio da je izgubio ogroman novac

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021

Aleks Kerns je počeo da trguje akcijama još kao tinejdžer..Dvadesetogodišnji Aleks Kerns ubio se prošlog juna pogrešno verujući da je izgubio skoro 750.000 američkih dolara rizičnom opkladom na Robinhudu, aplikaciju za trgovanje akcijama u kojoj je počeo da trguje kao tinejdžer...Njegovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.