Izvor: Blic, 27.Jun.2023, 12:08

Ako ovu jednostavnu stvar ne radite svaki dan - nijedna dijeta, mazalica ili tretman neće vam pomoći u borbi protiv celulita

Leto je i zvanično počelo, pripreme za odlazak na letovanje su uveliko u toku i sada mnogi među nama tragaju za brzim rešenjima kako se otarasiti svih onih “viškova” koji su se nataložili tokom zime. Na internetu se ovih dana pretražuju brze dijete i vežbe za brzo oblikovanje tela, a žene pogotovo žele da se što pre otarase svog vekovnog neprijatelja – celulita, pa sada besomoučno mažu razne skupe kremice ili plaćaju basnoslovne tretmane kako bi ga se u što većoj meri rešile.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.