Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 10:57

Ako je polovnjak služio za ovo, bolje da ga ni ne kupujete: Evo koje marke i boje automobila mogu biti pokazatelj

Gotovo svi mali oglasi su prepuni automobila koji su nekada služili kao taksi vozila. Kupci, naravno, žele da zaobiđu to, plašeći se dodatnih oštećenja i konstantne vožnje u stani-kreni uslovima. Ali, da li je zapravo loša ideja da se kupi taksi vozilo? I kako možete biti sigurni da je neko vozilo bilo taksi?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako znati da li je auto korišćen kao taksi vozilo: Ove marke i boje automobila mogu biti pokazatelj

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023

Da li je zapravo loša ideja da se kupi taksi vozilo?..Gotovo svi mali oglasi su prepuni automobila koji su nekada služili kao taksi vozila. Kupci naravno žele da zaobiđu to, plašeći se dodatnih oštećenja i konstantne vožnje u stani-kreni uslovima...Ali, da li je zapravo loša ideja da se kupi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.