Izvor: Blic, 09.Dec.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ajvar" premijerno u sredu

Premijera filma "Ajvar" rediteljke Ane Marije Rossi biće održana u Beogradu, u sredu 11. decembra u čak dva bioskopa, Kombank Dvorani (sa početkom u 20:30 časova) i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center (sa početkom u 19:30 časova). Zbog velikog interesovanja publike, ubačena je i dodatna projekcija od 18 sati u Kombank Dvorani. Karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama ovog bioskopa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Film “AJVAR” stiže u domaće bioskope!

Izvor: ItRešenja.com, 10.Dec.2019, 11:02

Film “AJVAR“, produkcijske filmske kuće „Biberche“, u režiji Ane Marije Rossi, a po scenariju koji potpisuju rediteljka i Maja Todorović, u distribucijiTaramount filma, na redovni bioskopski repertoar stiže u četvrtak 12. decembra...O FILMU: Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović)...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.