Izvor: Blic, 25.Jul.2023, 14:15

Adolescenti uznemireno i glasno viču: "Zašto se niko ne okrene naglavačke i ne pogleda svet iz našeg ugla? Razumite nas": Sutra otvaranje samostalne izložbe slika Nataše Kataline

Samostalna izložba slika "Adolessence" umetnice Nataše Kataline, koja živi i radi u Beču, biće otvorena sutra u 19 časova, u Galeriji 73 (Požeška 83a) u Beogradu. Adolescenti na njenim slikama uznemireno i glasno viču: "Zašto se niko ne okrene naglavačke i ne pogleda svet iz našeg ugla? Razumite nas".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba slika "Jedna slika, jedna pametna tabla" u Centru za kulturu "Semberija"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2023

BIJELJINA - Izložba slika pod nazivom "Jedna slika, jedna pametna tabla" akademske slikarke Natalije Cimeše biće otvorena sutra u 19 časova u Galeriji Centra za kulturu "Semberija" Bijeljina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.