Izvor: Blic, 30.Nov.2020, 08:56

AVION SPREMAN, ALI NOVCA NEMA DOVOLJNO Malu Aniku od leka za tešku bolest deli 300.000 evra, imamo još MALO VFREMENA da joj pomognemo!

Ostalo je još malo vremena da se na vreme prikupi novac za lečenje dvogodišnje Anike kako bi otišla na lečenje u inostranstvo. Anika boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1 i jedina nada joj je da primi lek koji košta dva miliona evra zbog čega je organizovana široka društvena akcija prikupljanja novca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humanitarni bazar za prikupljanje pomoći za malu Aniku sutra u Knez Mihailovoj

Izvor: Danas, 30.Nov.2020

Humanitarni bazar za prikupljanje novca za lečenje devojčice Anike Manić, koja boluje od spinalne mišićne atrofije biće organizovan sutra u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, kod novogodišnje jelke od 12 do 18 časova, najavili su danas organzatori akcije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.