Izvor: Blic, 27.Jan.2021, 23:12

AMERIČKI NEONACISTA JOŠ U SRBIJI!? "Obezbedio je firmu i boravak u zemlji, a sumnja se da finasira ekipu desničara i huligana sa kojima divlja po Beogradu"

Ozloglašeni i nasilni neonacista, osnivač zloglasnog ekstremnog desničarskog pokreta “Rise Above Movement” (RAM), Robert Rundo, i dalje vršlja po Srbiji! I ne samo to, izgleda da se odomaćio, pa postoji osnovana sumnja da je od crtanja profašističkih grafita po Beogradu i privrednika početnika, napredovao do važne karike koja finansira i organizuje neonacističke organizacije u Srbiji. Čak se dovodi i vezu sa nedavnim gašenjem Večne vatre na Groblju oslobodilaca Beograda i skrnavljenjem Grobnice narodnih heroja na Kalemegdanu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.