Izvor: Blic, 01.Mar.2022, 21:01

ALEKSANDAR JE UBIJEN GREŠKOM? Potraga za ubicama traje već 6 dana, prijatelji izbodenog mladića kažu da je POKUŠAO DA IM OBJASNI DA GREŠE: "Bio je goloruk, pokušao je da reši..."

Motiv ubistva dvadesetjednogodišnjeg Aleksandra Tatalovića, koji je nasmrt izboden prošle nedelje na Peltovom brdu, još je misterija. Njegovi prijatelji tvrde da je ubijen greškom dok je "pokušavao da reši nesporazum kog nije ni bilo".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ALEKSANDAR JE UBIJEN GREŠKOM? Prijatelji izbodenog mladića kažu da je pokušao da im objasni da greše!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2022

Poznato je samo da je grupa mladića presrela Tatalovića dok je šetao sa devojkom i drugom. Napali su ga, a jedan od njih mu je nožem zadao više uboda. Mladić je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.