Izvor: Blic, 01.Apr.2020, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"AKO VAM NEŠTO TREBA, POGLEDAJTE OVU DEVOJKU" Lekcija majke Anjinog prijatelja dugo će nam odzvanjati u ušima

"U 4.20 je komšinica probudila Anju telefonom, a ona mene u drugoj sobi. Mi smo sve vreme telefonima pokušavali da dobijemo nekoga od njih troje, da ih probudimo, međutim niko se nije javio", ispričao je Luka Ivanović, prijatelj Anje Stojanović koja je u požaru na Novom Beogradu pre deset dana izgubila roditelje, brata, dom i kućne ljubimce.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POTRESNA ISPOVEST MAJKE ANJINOG PRIJATELJA: "Ako vam nešto treba, pogledajte ovu devojku"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020

Detalji nakon užasa na Novom Beogradu...- U 4.20 je komšinica probudila Anju telefonom, a ona mene u drugoj sobi. Mi smo sve vreme telefonima pokušavali da dobijemo nekoga od njih troje, da ih probudimo, međutim niko se nije javio - ispričao je Luka Ivanović, prijatelj Anje Stojanović koja je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.