Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 17:54

AKO NE NAĐE NJEGA, UDARIĆE NA NJEGOVU ŽENU I DECU Nastavljeno suđenje Belivukovoj grupi: Prikazana prepiska sa "skaja" u vezi sa otmicom Zdravka Radojevića

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja pripadnicima organizovanoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se terete za sedam ubistava , trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, prikazana dokumentacija preuzeta sa kriptovane aplikacije "Skaj" u vezi sa ubistvom Zdravka Radojevića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Suđenje grupi Veljka Belivuka: Prikazane uznemirujuće fotografije Vukićevića, pregledana dokumentacija sa „Skaja“ i za Radojevića

Izvor: Danas, 08.Mar.2024

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje grupi Veljka Belivuka, koja se tereti za sedam ubistava i druga krivična dela, pregledom materijala sa „Skaja“, a koji se tiču tiču otmica i ubistva Lazara Vukićevića i Zdravka Radojevića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.