Izvor: Blic, 05.Dec.2020, 13:50

"AKO NE ISPOŠTUJU ROK, ILI NEĆE VIŠE RADITI U SRBIJI, ILI JA NEĆU BITI MINISTAR" Momirović: Brza pruga Beograd - Novi Sad do kraja 2021.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović poručio je danas da će brza pruga na deonici Beograd - Novi Sad biti završena do kraja 2021, kako su strani partneri koji izvode radove i obećali predsedniku Aleksandru Vučiću, upozorivši ih da više nikada neće raditi u Srbiji ako ne budu ispoštovali rok koji su dali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Momirović: Ako ne završe prugu Novi Sad - Beograd do kraja 2021. neće više raditi u Srbiji

Izvor: Radio 021, 05.Dec.2020

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović poručio je danas da će brza pruga na deonici Beograd - Novi Sad biti završena do kraja 2021, kako su strani partneri koji izvode radove i obećali, upozorivši ih da više nikada neće raditi u Srbiji ako ne budu ispoštovali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.