Izvor: Blic, 12.Sep.2021, 21:25

AKCIJA SPAŠAVANJA GSS TRAJALA DVA SATA Devojka pala sa bicikla i polomila butnu kost, na nosilima doneta sa planine

Spasioci Gorske službe spasavanja završili su akciju spasavanja povređene mlađe ženske osobe, koja je pala sa bicikla na "Downhill" stazi koja vodi od Koritnika do Niške Banje. Povređena osoba ima prelom butne kosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gorska služba spasavanja evakuisala povređenu ženu blizu Niške banje

Izvor: Danas, 12.Sep.2021

Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) završili su danas akciju spasavanja povređene devojke, koja je pala sa bicikla na stazi koja vodi od Koritnika do Niške banje.

Nastavak na Danas...

Devojka pala sa bicikla i polomila butnu kost, na nosilima doneta sa planine: Akcija GSS trajala dva sata FOTO

Izvor: B92, 12.Sep.2021

Spasioci Gorske službe spasavanja završili su akciju spasavanja povređene mlađe ženske osobe na stazi koja vodi od Koritnika do Niške banje...Povređena osoba pala je sa bicikla na "Downhill" i prelomila butnu kost...Akcija spasavanja trajala je oko dva sata, pre svega zbog strmog terena i nošenja...

Nastavak na B92...

Gorska služba spasila biciklistkinju kod Niške banje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2021, 06:43

Gorska služba spasavanja (GSS) završila je akciju spasavanja povređene mlađe ženske osobe, koja je pala sa bicikla na "Downhill" stazi koja vodi od Koritnika do Niške banje...Povređena osoba ima prelom butne kosti, saopšteno je iz GSS...Akcija spasavanja trajala je oko dva sata, pre svega zbog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.