Izvor: Blic, 05.Feb.2024, 13:16

70 GODINA NIN-ove NAGRADE Počela svečana dodela nagrada za najbolji roman i ličnost godine

Svečano uručenje NIN-ove nagrade za najbolji roman godine i NIN-ove nagrada za ličnost godine upravo se održava u Zadužbini Ilije M. Kolarca, u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

70 GODINA NIN-ove NAGRADE Grabovcu uručena nagrada za najbolji roman godine: "Verovati u dobro naspram zla postalo je glavno pitanje"; Svečano proglašene i NIN-ove ličnosti godine

Izvor: Blic, 05.Feb.2024

Piscu Stevu Grabovcu svečano je danas uručena NIN-ova nagrada za roman godine za delo "Poslije zabave". Na svečanosti upriličenoj u Zadužbini Ilije M. Kolarca svečano su dodeljene i NIN-ove nagrade za ličnost godine - za tužiteljkama Bojani Savović i Jasmini Paunović i policajki Katarini Petrović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.