Izvor: Blic, 15.Okt.2020, 20:18

6 MERA NA STOLU KRIZNOG ŠTABA Sutra je sednica, ovo bi mogle da budu NOVE ZABRANE

Broj zaraženih korona virusom se povećava iz dana u dan kako u regionu i Evropi, tako i u Srbiji. Tim povodm Krizni štab za borbu protiv kovida 19 sutra će održati sednicu na kojoj će raspravljati o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, kao i o eventualnom pooštravanju mera. Koje su zabrane na stolu?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠEST NOVIH MERA NA STOLU KRIZNOG ŠTABA! Zbog povećanja broja obolelih ovo su moguće NOVE ZABRANE za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2020

Kako se nezvanično saznaje, u fokusu će biti mere za Beograd, kao grad u kojem je najveći broj zaraženih...Broj zaraženih korona virusom se povećava iz dana u dan kako u regionu i Evropi, tako i u Srbiji. Tim povodm Krizni štab za borbu protiv kovida 19 sutra će održati sednicu na kojoj će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"MANJI BROJ LJUDI SA TEŽOM KLINIČKOM SLIKOM MOŽE DA NAS ZAVARA" Sutra zaseda Krizni štab za borbu protiv korona virusa, dr Janković otkriva koja bi mogla da bude PRVA MERA

Izvor: Blic, 15.Okt.2020

U pojedinim gradovima i državama u Evropi uvedeno je vanredno stanje i policijski čas zbog eksplozije korona virusa. Situacija u regionu je takođe zabrinjavajuća, Srbija je već nedeljama okružena žarištima. Korona je sprema za novi udar, a da li smo spremni mi?

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.