Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 22:40

3 MOGUĆA DATUMA IZBORA U BEOGRADU Kad će stanovnici prestonice na glasanje i zašto je to toliko važno i VLASTI I OPOZICIJI?

Beograd ide na nove izbore, a ostala je još jedna, podjednako važna dilema: kada će biti održani. Najranije bi, kada se sve okolnosti uzmu u obzir, mogli da budu održani 28. aprila, a najkasnije 2. juna. Vlast bi da budu što pre, dok se opozicija zalaže za što kasniji datum. Zašto im je bitan datum izbora?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Spisak preporuka za izbore: Može li ih vlast ispunuti do 28. aprila?

Izvor: Danas, 05.Mar.2024, 16:15

Opozicija od odluke o novim izborima u Beogradu šalje poruke da za nju nisu prihvatljivi brzi izbori u glavnom gradu koji bi bili održani 28. aprila jer želi da vlast prihvati i primeni preporuke iz najnovijeg izveštaja posmatračke misije ODIHR ali i zbog toga jer se pretpostavlja da će tih dana...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.