Izvor: Blic, 18.Jul.2020, 19:22

"20 MINUTA SE ČULA GALAMA, UDARCI, KAO DA JE NEKO BACAO NAMEŠTAJ" Stanari zgrade kod Slavije u kojoj je jutros ubijen muškarac videli kako policija vodi "IZBEZUMLJENU DEVOJKU"

Čula se galama, a onda i udarci, kao kada neko baca stolice, nameštaj... - kažu stanari zgrade u Deligradskoj ulici u centru Beograda u kojoj je rano jutros ubijen Aleksandar O. (51). Zbog sumnje da je počinila zločin uhapšena je crnogorska državljanka Sanja R. (27).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ČULA SE GALAMA I UDARCI..." Stanari zgrade na Slaviji u kojoj je UBIJEN MUŠKARAC svedoci užasne tragedije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020

Na mesto zločina došli su i prijatelji ubijenog muškarca kako bi se uverili da li je zaista on nastradao jer su vest o zločinu čuli iz medija...Čula se galama, a onda i udarci, kao kada neko baca stolice, nameštaj.. - kažu stanari zgrade u Deligradskoj ulici u centru Beograda u kojoj je rano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.