Izvor: Blic, 31.Jan.2023, 13:08

20 GODINA ROBIJE UBICI BIZNISMENA U MIN KOPEKSU Presuda za teško ubistvo, brat ubice ponovo oslobođen optužbi

Nikola Mladenović (36) iz Niša osuđen je na 20 godina zatvora godina zatvora jer je 8. oktobra 2020. godine u krugu fabrike "MIN kopex" u Nišu brutalno usmrtio Draška Ranđelovića (46) koji ih je angažovao radi izvođenja građevinskih radova na adaptaciji prostorija koje je uzeo pod zakup, dok je njegov brat brat Marko Mladenović (41) ponovo oslobođen optužbi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIO ŠEFA, PA MU NOSIO SANDUK NA SAHRANI: Nikolu iz Niša danas stigla kazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023

Nikola Mladenović se na sudu najpre branio ćutanjem ali je zatim odlučio da prizna ubistvo...Nišlija Nikoli Mladenoviću (37) osuđen je danas na 20 godina robije zbog teškog ubistva poslodavca Draška Ranđelovića (46), a njegov brat četrdesetjednogodišnji Marko je oslobođen. ..Viši sud ovu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.