Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 11:10

16 DANA POTRAGE ZA NOOM Porodica nestale trans devojke van sebe od brige, mole sve da pomognu: "Poslednji put smo je videli kada je krenula kod dečka..."

Od Noe Milivojev iz Kovilja već 16 dana nema ni traga ni glasa, poslednji put kontaktirala je sa roditeljima 17. juna kada se uputila kod dečka u Beograd. Majka je van sebe od brige, a kaže da neće odustati dok je ne nađu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Roditelji nestale Noe 16 dana ne znaju ništa o njoj: „Neću odustati dok ne nađem svoje dete“

Izvor: Luftika.rs, 03.Jul.2023

Od Noe Milivojev iz Kovilja već 16 dana nema ni traga ni glasa, poslednji put kontaktirala je sa roditeljima 17. juna kada se uputila kod dečka u Beograd. Majka je van sebe od brige, a kaže da neće odustati dok je ne nađu.. – Još uvek ništa ne znamo o njoj, i dalje je tražimo. Ja snage nemam,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.