Potvrđena presuda vozaču Proeskog

Izvor: RTS, 20.Jul.2010, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena presuda vozaču Proeskog

Vozaču džipa u kome je u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj poginuo makedonski pevač Toše Proeski, potvrđena presuda kojom je osuđen na dve godine zatvora.

Apelacioni sud u Skoplju potvrdio je presudu Osnovnog suda kojom je na zatvorsku kaznu od dve godine osuđen Đorđi Georgievski, vozač džipa u kome je u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj poginuo makedonski pevač Toše Proeski.

Predsednik Apelacionog suda Vangel Mitrinovski potvrdio je za Makfaks >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je presuda pravosnažna.

Vozač je, kako je utvrđeno, vozio brže od dozvoljene brzine i nije poštovao propisno rastojanje prilikom preticanja kamiona.

Nesreća u kojoj je Proeski poginuo, dogodila se 16. oktobra 2007. godine u Novoj Gradiški, u Hrvatskoj.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.