Završeno Medijanino kulturno leto 2016.

Izvor: NiskeVesti.rs, 07.Avg.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno Medijanino kulturno leto 2016.

Nastupom pop rok „OK benda“ u Parku Svetog Save sinoć je završeno „Medijanino kulturno leto 2016“. Ovogodišnju tradicionalnu manifestaciju obeležili su nastupi domaćih i stranih muzičara, glumci i folklorci. Održano je ukupno osam velikih koncerata, a program je dnevno, zavisno od izvođača, posećivalo od 5.000 do 7.000 ljudi.

Od 15 jula, kada je počelo „Medijanino kulturno leto“ svakog vikenda na platou ispred Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Nišlije su zabvaljale domaće zvezde poput Željka Vasića, Goce Tržan, Dejana Cukića i mnogobrojne niške rok grupe.
- Planiramo i da će sledeće godine bude 40 dana živog programa i to ne samo u Parku Svetog Save, nego ćemo deo programa preseliti u Obrenovićevu ulicu, kao i u amfiteatar na nišavskom keju, a u planu je i da zabavnog programa bude i u naselju Brzi Brod - rekao je predsednik Gradske opštine Medijana, Milan Krstić.

Interesovanje Nišlija za brojne besplatne koncerte i festivale je bilo veliko i kako kažu, bilo je dosta zabave za mlade.
- Zadovoljna sam onim što se nudilo tokom ovog leta. Nisam imala mogućnosti da letujem na moru, ali mi je bilo zabavno sa prijateljima ovde u praku i na momente sam se osećala kao da sam na nekoj zabavi na primorju - rekla nam je Milica Veličković, dok je igrala uz ritam „Ok benda“.
Podsetimo, letnjim manifestacijama u Nišu nije kraj, sledi Nišvill od 11. do 14. avgusta, a krajem meseca biče održani i Filmski susreti na Letnjoj pozornici u Nišu.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Nišlije su muzikalnije od Beograđana

Izvor: NiskeVesti.rs, 07.Avg.2016

Iako mi je srce u Beogradu zbog porodice, moram da priznam da su Nišlije na mojim koncertima muzikalniji. Pevaju i dobro igraju u ritmu moje muzike, imaju bolji osećaj za boju u muzici, za dinamiku nego moja publika u Beogradu, rekao je za Niške Vesti, neposredno pred koncert u Parku Sveti Sava, frontmen...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.