Starešina Hrama Svetog Save imao tešku nesreću, nastradala njegova supruga i njihovo dvoje dece

Izvor: Autoportal.rs, 01.Avg.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starešina Hrama Svetog Save imao tešku nesreću, nastradala njegova supruga i njihovo dvoje dece

Teška saobraćajna nesreća dogodial se rano jutros u Makedoniji. Za volanom bio starešina Hrama Svetog Save, nastradala njegova suproga i njihovo dvoje dece.

Rano jutros došlo je do saobraćajne nesreće u mestu Đevđelije, u Makedoniji, u kojoj je teško povređen starešina Hrama Svetog Save Radivoje Panić koji je bio za volanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << dok su njegova supruga T.P stara četrdesetpet godina, sin N.P star osamanest godina i desetogodišnja ćerka izgubili život.

Renault "Megane" kojim je upravljao Panić udario je u Fiat a zatim u metalni stub. Gospođa Panić preminula je na licu mesta dok je dvoje dece preveženo u bolnicu u Đevđeliji ali lekari nisu mogli da ih spasu.

Radivoje Panić ozbiljno je povređen i nalazi se u Urgentnom centru u Skoplju. Porodica Panić je oko ponoći iz Beograda krenula u Grčku.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.