Sedmi Susreti prijateljstva u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmi "Susreti prijateljstva" u Nišu

Nastupima dečijih horova i ansambala iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Francuske, kao i nastupom ansambla “Branko”, 6. oktobra u Svetosavskom domu biće obeleženi sedmi međunarodni “Susreti prijateljstva”.

Ovim “Susretima” Niš će učestvovati u proslavi 45. po redu manifestacije “Radost Evrope”, koji se održava od 2. do 5. oktobra u Beogradu. Kako kažu organizatori, na ovaj način će Niš, pored prestonice, postati mesto druženja i promocije stvaralaštva dece Evrope.

Tema ovogodišnje “Radosti Evrope” su dečija prava, čime se simbolično obeležava i 25 godina od potpisivanja Konvencije Ujedinjenih nacija o pravima deteta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.