Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Obradovića i Stamatovića: Svetosavski put svetinja

Dok se takozvana "proevropska opozicija" sve više deli, na desnici prvo ukrupnjavanje - tako predsednik Dveri Boško Obradović opisuje početak saradnje i zajedničkog delovanja tog pokreta sa Zdravom Srbijom Milana Stamatovića, inače presednika opštine Čajetina.

Izvor: N1

Sebe zovu patriotska opozicija i kažu da su alternativa i sadašnjoj i bivšoj vlasti jer su, za razliku od njih, protiv Evropske unije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i za stratešku saradnju s Rusijom. I to nije sve.

S verom u Boga i srpstvo, ali i pobedu na izborima - ovo treće ne piše u proglasu zvanom "preobraženjski", ali njegovi potpisnici Boško Obradović i Milan Stamatović veruju da će političko preobraženje krenuti baš iz mesta iz kog obijica potiču - iz zapadne Srbije.

"I to je zapravo jedan prostor iz koga, duboko sam uveren, može krenuti jedna velika pobuna, jedan veliki ustanak, veliki preokret i zapravo jedan pomak na srpskoj političkoj sceni u pravcu rušenja ove nakaradne, pogubne i katastrofalne republičke vlasti", poručuje predsednik pokreta Dveri Boško Obradović.

"Verovatno će oni nama pripisivati da smo anarhisti, da želimo da menjamo vlast na ulici, ali mi želimo upravo suprotno - da menjamo vlast na izborima, ali na poštenim izborima", kaže predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović.

U borbi za fer izbore sarađivali bi s celom opozicijom, u borbi za vlast u prestonici prihvatljiv je samo deo: Vuk Jeremić, Saša Radulović, samo delimično i Saša Janković. S nekima od njih moguć je, kažu u Dverima, i zajednički izlazak na izbore.

"Veoma smo otvoreni da komuniciramo i sarađujemo sa svima koji su istinska opozicija ovoj vlasti, što se ne može reći za jednog Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka, Vojislav Šešelj je pod znakom pitanja", kaže Boško Obradović.

Nakon izbora, s njima u koaliciju mogu samo oni koji dele njihove principe i vrednosti. Za njih je, kažu, svetosavski put svetinja, a na tom putu izgleda nema mesta za homoseksualce.

"Njihovo opredeljenje nije sigurno na tom putu koji je put za razvoj zajednice, porodice i produženje ljudske vrste", smatra Stamatović.

Ni u migrantima ne vide ljude koji beže od rata i kojima treba pomoć, već potencijalnu opasnost za Srbiju.

N1: Šta bi vam Sveti Sava na to rekao?

Stamatović: Zna se šta je svetosavski put. Oni koji su doprineli da se ti migranti pomere sa svojih vekovnih ognjišta, oni neka ih smeste i neka oni brinu o njima.

Obradović: Jesmo li politički nekorektni? Da! Da, ja sam politički nekorektan. Evo možete da prenesete Boško Obradović je politički nekorektan i nikada neće biti politički korektan.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dok se proevropska opozicija deli, na desnici - okupljanje

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2017

Dok se takozvana "proevropska opozicija" sve više deli, na desnici prvo ukrupnjavanje - tako predsednik Dveri Boško Obradović opisuje početak saradnje i zajedničkog delovanja tog pokreta sa Zdravom Srbijom Milana Stamatovića, inače presednika opštine Čajetina...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.