SKANDALOZNA IZJAVA SANDŽAČKOG MUFTIJE Muamer Zukorlić: Nikola Tesla bio musliman!

Izvor: 011vodič.com, 13.Mar.2015, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNA IZJAVA SANDŽAČKOG MUFTIJE Muamer Zukorlić: Nikola Tesla bio musliman!

Sandžački muftija Muamer Zukorlić u Rožajama izjavio da je veliki naučnik pred kraj života prešao u islam i da se kosti jednog muslimana unositi u crkvu.
NAUČNIK Nikola Tesla, pred kraj života prešao je u islam. Ovo je u Rožajama vidno nervozan zbog pretresa na crnogorskoj granici i uskraćivanja boravka u Crnoj Gori njegovim pratiocima, kazao muftija sandžački Muamer Zukorlić.
- Nedavno je izbila teška rasprava oko pokušaja SPC da prenese Teslinu urnu iz muzeja u Hram >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Svetog Save. Ukoliko nastave da se svađaju oko toga, ja ću morati da im kažem da je Nikola Tesla musliman, jer je pred smrt primio islam. Prema tome, ne mogu se kosti jednog muslimana unositi u crkvu.

Muamer Zukorlić: Nikola Tesla bio musliman!
www.novosti.rs



 
The post SKANDALOZNA IZJAVA SANDŽAČKOG MUFTIJE Muamer Zukorlić: Nikola Tesla bio musliman! appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.