Izvor: Beta OMS, 06.Apr.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećno uređenje Vračara

U subotu, 7. aprila 2012. godine u 10:30 časova na Svetosavskom platou, predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović označiće početak postavljanja upozorenja vlasnicima pasa o obavezama savesnog vlasnika kućnog ljubimca. Na Vračaru će na malim zelenim površinama biti postavljeno 100 tabli sa upozorenjem vlasnicima pasa da očiste javne površine iza svojih ljubimaca, da budu pravi Vračarci. Po završetku programa „April u Beogradu“ koji se organizuje na Svetosavskom platou, table sa upozorenjem biće u subotu postavljene i u Čuburskom parku.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prolećno uređenje Vračara

Izvor: Danas, 07.Apr.2012, 00:48

Ovogodišnje prolećno uređenje Vračara obeležiće postavljanje tabli sa upozorenjima vlasnicima pasa o obavezama savesnog vlasnika kućnog ljubimca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.