Bećković: U mojoj poeziji sve je istinito

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bećković: U mojoj poeziji sve je istinito

Knjiga "100 mojih portreta" pesnika, akademika Matije Bećkovića, u izdanju Kompanije "Novosti", predstavljena je u okviru Svetosavske nedelje, u Srpskom kulturnom centru "Sveti Sava" u Subotici. Govoreći o svojoj zbirci poezije  Bećković kaže  da je u njoj sve istinito, da ništa nije izmislio i da su činjenice prepevane, a knjiga predstavlja svojevrsnu autobiografiju o drugima.

Bećković je istakao da je svaku svoju knjigu promovisao u SKC "Sveti Sava" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da je posebno zadovoljstvo što baš u okviru Svetosavske nedelje može da predstavi svoje najnovije delo.

Svetosavska nedelja počela je u 21.januara  otvaranjem izložbe "Vrtlozi" Zvonka Pavličića, a 23. januara biće predstavljeno delo Time Dimitrijevića "Krvava okupacija Bačke".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.