Počinju sa uništavanjem krpelja

Izvor: juGmedia, 07.Jun.2013, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju sa uništavanjem krpelja

NIŠ – Preduzeće „Sanit M&M“ od 10. do 12.juna sprovodiće akciju tretmana krpelja od 8 do 16 časova.

Prvog dana tretiraće se lokacije u parku u Niškoj Banji, izletište pored Vrežinskog bazena i park na Trgu kralja Aleksandra.

Već 11.juna ekipe ovog preduzeća radiće u parku Čair, Sveti Sava i uređeni deo Keja.

Za 12.jun predviđene su parkovi kod Tvrđave, železničke stanice i stari >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << park pored Nišave.

Preduzeće upozorava građane da u periodu kada se vrši tretman ne borave na ovim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.  Takođe, pozivaju se pčelari da zaštitet svoje košnice.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Danas se održava izbor za kraljevskog ljubimca

Izvor: juGmedia, 08.Jun.2013, 08:17

NIŠ – Izbor za kraljevskog ljubimca  počinje danas u 15 časova kod Planinarskog doma na Tvrđavi...Nakon Kraljeva, Kragujevca, Beograda, Novog Sada i Jagodine karavan koji će proći kroz sedam gradova Srbije u potrazi za jedinstvenim Royal Pet ljubimcem, stiže i u Niš, gde će šestoro ljubimaca...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.